Kakor för en bättre upplevelse

Vi använder s.k. enhetsidentifierare eller kakor (cookies) för att anpassa innehåll och annonser till dig som användare, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik för att bli ännu bättre. Vi använder cookies för marknadsföring, statistik och användarspecifika inställningar för att skapa en bättre upplevelse för dig. Här kan du både spara dina kakor och äta dem!

Anpassa kakor

Strikt nödvändiga cookies

Dessa cookies är nödvändiga för att ge dig tjänster som är tillgängliga via vår webbplats och för att du ska kunna använda vissa funktioner på vår webbplats.

Utan dessa cookies kan vi inte erbjuda dig vissa tjänster på vår webbplats.

Funktionscookies

Dessa cookies används för att ge dig en mer personlig upplevelse på vår webbplats och för att komma ihåg val du gör när du använder vår webbplats.

Vi kan till exempel använda funktionalitetscookies för att komma ihåg dina språkinställningar eller komma ihåg dina inloggningsuppgifter.

Spårningscookies

Dessa cookies används för att samla in information för att analysera trafiken till vår webbplats och hur besökare använder vår webbplats.

Till exempel kan dessa cookies spåra saker som hur länge du spenderar på webbplatsen eller de sidor du besöker, vilket hjälper oss att förstå hur vi kan förbättra vår webbplats för dig.

Informationen som samlas in genom dessa spårnings- och prestandacookies identifierar inte någon enskild besökare.

Inriktnings- och reklamcookies

Dessa cookies används för att visa reklam som sannolikt kommer att vara av intresse för dig baserat på dina surfvanor.

Dessa cookies, som serveras av våra innehålls- och/eller reklamleverantörer, kan kombinera information som de samlat in från vår webbplats med annan information som de självständigt har samlat in om din webbläsares aktiviteter över deras nätverk av webbplatser.

Om du väljer att ta bort eller inaktivera dessa inriktnings- eller reklamcookies kommer du fortfarande att se annonser men de kanske inte är relevanta för dig.

Cookies är små textfiler som kan användas av webbplatser för att göra en användares upplevelse mer effektiv.

Lagen säger att vi får lagra cookies på din enhet om de är absolut nödvändiga för att kunna använda den här webbplatsen. För alla andra ändamål krävs ditt medgivande.

Denna webbplats använder olika typer av cookies. Vissa cookies placeras ut av tredjepartstjänster som visas på våra sidor, exempelvis Youtube och Spotify.

Tillåt alla cookies
Tillåt valda
Slice Pizza

Boka

Slice Pizza Varvet


Du hittar vår meny längre fram i bokningen!



<december 2024>
tiontofr
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345
Antal pizzor:
Önskad tid:

Vill ni boka bord, ring 0920 - 94094


Take away

TIPS! Innan ni kommer till oss, ställ ugnen på maxvärme ca 275-300 grader. Släng in pizzan i den varma ugnen, gärna på en varm plåt/sten, ca 30-45 sekunder när ni kommer hem. Då återfår degen lite av sin luftiga och mjuka egenskap som den har direkt ur den vedeldade ugnen och gör en napolitansk pizza speciell.

Naturligtvis går vår pizza att äta direkt som den är!


Bokningssystemet 

På Slice jobbar vi med ett bokningssystem för att ni enkelt ska se när eran pizza är redo och om det finns lediga degar för dagen. 

Du måste inte boka hos oss men ofta är det fullbokat och ibland är väntetiden lång. Därför underlättar det att boka på hemsidan, då är det bara att glida in och hämta upp eran pizza på utsatt tid. 

För att boka bord ringer ni oss på 0920-940 94, då lägger vi in en bokning åt er. Där rekommenderar vi att man kommer 10 minuter innan utsatt tid för att kunna bestämma vilken pizza ni vill ha. 

Drop in? Det går självklart bra att komma förbi och se om det finns lediga degar, vi erbjuder gott sällskap och god dryck i väntan på maten.

Middle Bar Ikon

Pizzorna

Den absolut viktigaste komponenten till en napolitansk pizza är degen. Vi använder en väldigt liten mängd jäsmedel och låter degen jäsa i rumstemperatur under cirka 24 timmar.

Detta för att alla små processer som sker i degen under jäsningen ska få arbeta klart och göra degen lättsmält och luftig efter att ha bakats i ugnen. Mjölet vi använder tillverkas i Neapel och består enbart av vete.

Vi har en handmurad napolitansk pizzaugn där vi håller en temperatur mellan 480-500 grader när pizzorna bakas.

Kreera web&design Logo