Take away
TIPS! Innan ni kommer till oss, ställ ugnen på maxvärme ca 275-300 grader. Släng in pizzan i den varma ugnen, gärna på en varm plåt/sten, ca 30-45 sekunder när ni kommer hem. Då återfår degen lite av sin luftiga och mjuka egenskap som den har direkt ur den vedeldade ugnen och gör en napolitansk pizza speciell.
Naturligtvis går vår pizza att äta direkt som den är!
Bokningssystemet
På Slice jobbar vi med ett bokningssystem för att ni enkelt ska se när eran pizza är redo och om det finns lediga degar för dagen.
Du måste inte boka hos oss men ofta är det fullbokat och ibland är väntetiden lång. Därför underlättar det att boka på hemsidan, då är det bara att glida in och hämta upp eran pizza på utsatt tid.
För att boka bord ringer ni oss på 0920-940 94, då lägger vi in en bokning åt er. Där rekommenderar vi att man kommer 10 minuter innan utsatt tid för att kunna bestämma vilken pizza ni vill ha.
Drop in? Det går självklart bra att komma förbi och se om det finns lediga degar, vi erbjuder gott sällskap och god dryck i väntan på maten.